На глупостите им нема крај: Битолчанец ставил ќумбе во југото па лудува низ улицте. (Видео)

132

Очигледно од ден за ден го достигнуваме дното во Македонија, и покрај што овој битолчанец вози со технички неисправно возило, не може да размисли дека вакви прекршоци во сообраќајот можат да го чинат на некој човечки живот.

Во продолжение погледнете за што станува збор: