Морбидно: Единаесетгодишно девојче цела година било силувано од 19-годишниот братучед

472

Единаесетгодишно девојче било силувана во текот на една година од нејзиниот прв братучед (19 годишен)кој бил пријавен на 03.02.2020. Според изјава на нејзината мајка за ТВ21 полицајците ја отстраниле мајка и од просторијата кога зборувале со девојчето на кое му рекле да ја смени изјавата бидејки, татко и ќе заврши во затвор.

Од полиција и препорачале на малолетничката да посети психијатар, но таа се плаши да оди. Дека 11 годишното девојче е силувано е потврдено и од Гинеколошка болница. ТВ21 најавува дополнителни информации за овој случај, кои ќе ги објави во наредните денови.

Пред 3 недели и било роденден, наполнила 11 години. Но роденденот го поминала плачејќи поради траумите, како што вели таа, од силувањето од 19 годишен братучед.