Моника Белучи покажала премногу: Ветер и’ го раздувал фустанот, минувачите останале без здив!

782

Велигденскиот викенд го поминала без својот дечко

Моника Белучи (54) го поминала велигденскиот викенд во мало италијанско гратче. За време на прошетката покрај плажа, Моника сосема случајно покажала премногу, бидејќи ветерот и’ го раздувал фустанот што го носела.

Со грациозност, актерката успеала да ги собере краевите на фустанот, а притоа ни најмалку не се возбудила.

Моника шетала без шминка, во фустан под колена која имала голем изрез од страна и длабоко деколте.

И покрај своето едноставно издание, актерката не можела да ја скрие својата убавина. Минувачите останале без текст кога оваа неприкосновена убавица минувала покрај нив.

Инаку, овој пат Моника била видена без партнерот Николас Лефебре (36) со кого е во врска веќе некое време.

По вториот развод, актерката изјавила дека ќе мора добро да размисли дали сака да стапи во трет брак.

loading...