Млада мајка предизвикала бес со објавата, сите ја осудуваат: „Тоа што го правам со сопругот пред детето е сосема нормално“

156

Една мајка неодамна предизвикала вистинска бура од реакции на социјалните мрежи, кога признала дека има интимни односи со сопругот додека нивниот син е во истата соба.

Сели Мастанг, која на 15-ти февруари станала мајка и го родила синот Ажур Ситара, смета дека општеството треба да престане со стигматизација на интимноста, па одлучила со луѓето кои ја следнат на социјалните мрежи да сподели објава во која објаснува како има односи со својот сопруг додека нивниот 5-месечен син е во истата соба.

View this post on Instagram

Feeling fine under the full moon 🌕

A post shared by Sally Mustang (@sallymustang) on

Рекла дека е природно да е ‘блиска’ со нејзиниот сопруг Мич Бобел, додека нивниот син е во близина.

Објавата набрзо се покажала како контроверзна и корисниците ја преплавиле со коментари.

„Замислете да ви дојде дете од осум години да ви каже дека е спремно за односи, бидејќи вие сте толку многу отворени околу таа тема во вашата куќа“, гласел еден од коментарите.

Сели набрзо после ‘нападот’ на социјалните мрежи ја избришала објавата, но останала со истиот став.

На Инстаграм-стори објавила изјава во која објаснила дека водењето љубов обично вклучува бакнување и масажа и инсистирала на тоа дека не го присилува синот да ги набљудува во тие ситуации, а потоа објаснила дека домот во кој живее не ѝ обезбедува доволно приватност.

Рекла и дека нејзиниот син бил присутен, но спиел, како и дека не гледа ништо лошо во тоа љубовта да се покажува слободно, но дека морала да ја избрише објавата поради нападот врз неа и нејзиното семејство.