Марион ја свртела играта! Го „здрмала“ Кан со провокативна комбинација: Од неа никој не го очекувал ова!

296

Марион Котлард сме навикнати да ја гледаме елегантна и умерена, а храбрите комбинации им ги оставаме на нејзините похрабри колешки.

Актерката сепак успеа да нè изненади и под мантилот облекла необичен и оригинален комплет.

Комбинацијата ја надополнила со мазна фризура, нападен ѓердан и отворени чизми.

Во Кан моментално е и Бред Пит со кој Марион во 2016-та година беше спојувана, па сега сите очи се вперени во нив.