Маца – „Дискреција“ јавно бара мажи за снимање филмови за возрасни

72

Старлетата и реалити sвезда, Маца – Дискреција, отвори јавен конкурс, па ги повика сите мажи кои би сакале да снимаат филмови за возрасни со неа. Таа ги кажа своите услови и се пожали дека се’ уште не нашла никого соодветен.

Инаку, Сенада Нуркиќ, како што гласи вистинското име на по*но-старлетата уште претходно јавно се пожали колку е тешко да се заработат пари на „Only Fans“ апликација за споделување на експлицитни видео и фото-содржини од која таа досега заработуваше сликајќи се гола.

 

„Снимам свои клипови, менувам пози, па ги одрав колената, веќе. Снимам неколку пати, гледам дали сè се гледаа убаво, па ако не, мора да го направам истото тоа повторно“ – се пожали неодамна Маца, која сега решила да ја збогати еротската понуда кревајќи ја „хард – кор“ ниво.

Меѓу другото, во условите на Маца стои: Најважно е да сакате да снимите интимни сцени со неа, но пред тоа морате да го фотографирате вашиот машки полов орган по целата должина со линијар покрај него и да ја напишете шифрата „Маца“ и неговата должина на ливче хартија.

Потребни ни се високи, впечатливи и надарени мажи, пред се возрасни, од Белград, за да снимаат по*но филмови со мене. Не плаќам, но и не барам пари- потенцираше Маца. Секој заинтересиран може да ја контактира на нејзината е-пошта.

Еве го видеото со нејзиниот јавен порно повик: