Луна Џогани во „Ами Џи“ шоуто откри колку пати дневно имала односи, водителот Огњен Амиџиќ остана подзинат?! (ВИДЕО)

393

Победничката на реалното шоу „Задруга 2“ и учесничка на „Задруга 3“ Луна Џогани беше една од гостите во емисијата „Ами Џи-шоу“ каде откри интимни детали од нејзиниот живот, по што ги шокираше гледачите, а особено водителот.

За време на една од зададените игри каде се одговара на „незгодни прашања“, Луна одговори на едно такво, по што водителот Огњен Амиџиќ остана со подзината уста од нејзиниот одговор

„Помеѓу 10 и 15… Не можам точно да се сетам“, рече Луна, па откако ја виде реакцијата на водителот, додаде:

„Јас сум млада девојка.Каде е проблемот“? – рече Луна, а потоа Огњен ја дополни:

„Не е проблемот во тебе, туку во оној, другиот.Секоја му чест!“

Многумина од  гледачите „глава даваат“ дека во одговорот на прашањето кое не беше гласно прочитано, Луна откри кој е најголемиот број на интимни односи што таа ги имала во еден ден!
Посочениот муабет погледнете го во видеото на 6 минути и 20 секунди: