Лидер најави нова аудио бомба за Драги Рашковски, вечерва во 20:30

250

Вечерва во 20:30, “Економски Лидер” ќе објави нови аудио снимки за спорната средба на генсекот на владата Драги Рашковски со италијанската компанија “Леноардо”.

На снимката според Лидер, има спорни делови кои даваат индиции за кршење на закони и кривични дела?