ЛЕОНА со врвните љубителите на бисквити од целиот свет -“BISCUIT PEOPLE”

253

BISCUIT PEOPLE  е организација во која членуваат најдобрите производители на бисквити од целиот светот, една од нив е и македонската компанија ЛИОН, која го произведува познатиот бренд ЛЕОНА.

Се залага и поддржува уникатни рецепт направени од најдобрите состојки со цел секој произведен бисквит да е полн со вкусови,свеж,лесно да се вари и да биде полн со високи прехрамбени својства потребни за исхраната на секој човек
BISCUIT PEOPLE помага на производителите на бисквити да ги промовираат и продаваат своите бисквити и да најдат соодветна опрема или снабдувач за производите.


Производителите на бисквити  од целиот свет како и нашиот бренд ЛЕОНА се свесни  дека секој човек има свој избор и претпочита нешто друго, но секогаш треба да се разгледуваат сите можни насоки што ќе го подобрат вкусот и обликот на секој бисвит производ.

Овогодинешниот собир кој требаше да се одржи во април годинава во Задар-Хрватска е одложен за октомври 2020 поради ситуацијата со корона вирусот во светот, на него учество земаат и настапуваат водечки директори во индустријата, независни консултанти и други експерти за бисквити.Целта е да ги истражат,унапредат и разменат своите знаења во делот на новините и иновации во индустријата.Секако дека секој љубител на вкусен бисквит е добредојден, а повќе информации може да добиете на следнов линк:

https://www.biscuitpeople.com/company/Lion