Кума Лиса на гости: Лисица на тераса од хотел на Попова Шапка

189

Невообичаена и преубава гостинка имаа вработените во хотел на Попова Шапка. Имено, смелата лисица дошла на гости на терасата на која немало гости во моментот а вработените ја искористиле приликата да ја фотографираат и истата фотографија ја објавиле на социјалните мрежи.

„Убавицата на Попова Шапка“, напишаа одговорните од хотелот.