Кој на крај испадна најзафркнат во видеото?

216

Фрерот ѝ прави финта на својата девојка, ставајќи пара под една од пластичните чаши. Девојката треба да погоди каде е парата, но не знае дека под другите чаши има веренички прстен и ливче со пасворд од телефонот на дечкото.