Кога ќе видите како изгледа Ивана, ќе ви стане јасно зошто и Кристијано Роналдо ја следи на инстаграм! (ФОТО)

427

Додека него го пратат милиони луѓе, Кристијано Роналдо на Инстаграм следи само 436 следбеници, Меѓу нив е и згодната атлетичарка од Бања Лука Ивана Мацановиќ.

Згодната спортистка од Босна и Херцеговина Роналдо ја заследи пред неколку години откако беше во фокусот на јавноста и од тогаш ја заследија илјадници следбеници.

View this post on Instagram

?

A post shared by Ивана Мацановић (@ivana_macanovic) on

View this post on Instagram

#montenegro ?

A post shared by Ивана Мацановић (@ivana_macanovic) on

Ивана на Инстаграм редовно споделува фотографии од тренинзите, но и од плажа каде е облечена во минијатурни костими за капење.

View this post on Instagram

#montenegro ??

A post shared by Ивана Мацановић (@ivana_macanovic) on