JАНУАРИ СПЕКТАКУЛАРЕН ЗА ИГРАЧИТЕ НА ВЛТ: ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА ИМ ИСПЛАТИ НА ИГРАЧИТЕ НЕВЕРОЈАТНИ 70 МИЛИОНИ

182

Спектакуларни 69.759.568 денари е збирниот износ кој Видеолотарија Касинос Австрија го исплати кон играчите на видеолотариските терминали за НОВОГОДИШЕН СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ во јануари.

Фантастични 69.759.568 денари легнаа на сметките на играчите на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија во јануари.

Првиот месец во 2024 донесе  дури 20 МИЛИОНЕР џекпот добивки, за што играчите кои ги освоија, поделија одлична сума од 29.521.400 денари.

Во јануари го добивме и најсреќниот играч, добитникот на неверојатниот НОВОГОДИШЕН СУПЕР МИЛИОНЕР, вреден 32.185.186 денари.

На добивки во јануари се радуваа и играчите кои освоија МИНИ ЏЕКПОТ. Тие заедно поделија 8.052.982 денари. Забавата на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија, продолжува и  во февруари. Играјте одговорно со најдобрите.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот