Исплива тајна од бракот на Александра и Филип Живојиновиќ – Ова никој не го знаеше

254

Александра Пријовиќ откри детали за својот сопруг Филип Живојиновиќ кои досега беа непознати.

Пејачката беше запрашана дали Филип ќе се појави во некој од нејзините наредни спотови, а таа изненадила со одговорот.

„Филип се појави во спот, само тоа никој не го знае. Не се гледа дека е тој во два мои спота, открива Прија.

Потсетуваме, во еден спот се појавува непознат маж кој ја прогонува пејачката, па дури и ја дави. Никој досега не знаеше дека тоа е всушност нејзиниот сопруг Филип Живојиновиќ.

Еве го и спотот во кој улога има и Филип: