Имотен лист: Сопругата на министерот Венко Филипче се подновила со нов мерцедес

522

Во имотниот лист на министерот за здравство Венко Филипче, внесен е и нов мерцедес купен оваа година на име на неговата сопруга Ана, а чија вредност е 2 750 000 денари или околу 45 илјади евра.

Податокот е од имотната состојба на миистерот која се доставува до Државната комисија за корупција.

Од имотниот лист можете да ја забележите вкупната пријавена имотна состојба на министерот.ИМОТЕН ЛИСТ: Сопругата на Филипче си купила нов мерцедес