Игор Џамбазов повторно е заљубен – Ова е жената која што го освои неговото срце

9635

Водителот шоумен, актер и музичар Игор Џамбазов деновиве во карантин ги минува во Дојран. Друштво му прави и планинарката Илина Арсова со која Џамбазов е неразделен, а дека меѓу нив има нешто повеќе од пријателство доказ се фотографиите кои што и двајцата ги објавуваат на социјалните мрежи каде може да се види дека уживаат во меѓусебното дружење.

Најмногу внимание привлече последната фотка во низата на која стандардно позираат Игор и Илина со широки насмевки на лицата, а под неа Џамбазов напишал:

Ние младите денес празнуваме вака…

Истата наиде на многу позитивни коментари, лајкови и реакции, а актерката Весна Петрушевска им порача дека кумата ( односно таа) наскоро доаѓа да им се придружи во Дојран.

Дали оваа љубов ќе биде крунисана со брак, па Весна навистина ќе им биде кума останува да почекаме и да видиме…