Почетна Свет И покрај забраната за работа, го отвориле локалот: Едниот муштерија се сокрил...

И покрај забраната за работа, го отвориле локалот: Едниот муштерија се сокрил под шанкот, другиот во тоалетот – Моментот кога полицијата упадна во отворениот кафе бар! (ВИДЕО)

376

Албанската полиција продолжува со редовните контроли на целата територија во земјата, со цел да се осигураат дека предложените мерки од надлежните се почитуваат.

За време на контролите утврдено е дека се прекршуваат препораките, односно еден кафе бал работел, а надворешниот влез затворен и спуштена ролетна.

Полицијата побара од жената да отвори и да ја дигне ролетнат, додека таа тврдела дека нема никој во локалот. Кога полицијата влегла во објектот останале зачудени.

Имено, еден човек се сокрил под шанкот пошто се прекрил со перде, додека друг муштерија се сокрил во тоалетот, пренесуваат тамошните медиуми.