И Мелита како Карлеуша: Можеш да ја препознаеш по бемката на незгодно место… само на различно! (ФОТО)

179

Бемки по телото, екстремитетите и главата имаме сите… Само што некои се специфични, па многумина од нас ги препознаваат по нив на прва, додека некои се скриени таму некаде и само во одредени ситуации можат да ги видат одбрани луѓе.

Веројатно се’ уште ви е во свежо сеќавање секс аферата на Јелена Карлеуша, кога по „бемката на незгодно место“ на пејачката, ја идентификуваа веродостојноста на експлицитните видеоклипчиња и фотографиите, кои осамнаа во јавноста!

На летниот пекол дома останаа само оние што мораат, ама не и Мелита. Таа се’ уште се сонча, разладува, разонодува и забавува некаде по грчките плажи. Па, во моментите на здодевност, знае да на направи по некја селфи фотографија или видео, чисто онака, за да не потсети каде е и што прави, а и да ги почести своите обожаватели!

Последните нејзини две клипчиња се токму такви: Ем селфи, ем секси, ем откриваат нешто што се вика знак на распознавање: бемки на „незгодно“ место, кои тешко се забележува во нормални околности!

Но, нееее… не е тоа, односно таму, каде што некои веднаш помислија. Тоа уште оддамна го видовме!

Имено, Мелита сликајќи ја стројната става, бујните силикони, нозете и меѓуножјето, го сликаше и лицето и сосема случајно откри дека нејзиниот знак на распознавање не се само косата, очите и напумпаните усни, туку бемката под брадата, во близина на вратот.

Симпатично, мало обележје, кое кога ќе го видите можете да бидете сигурни дека не сте промашиле – тоа е 100% Мелита, ама само ако ја гледаш во очи или поточно во лице!

А она другото? Она другото е некаде околу пупачето и се гледа само на плажа или на некое друго место, кога дамата и околностите тоа ќе ви го дозволат!

Што е убаво и на Бога му е драго, велат… Ама, уште подраго на оној што ја споделува таа убавина!

Во случајов Мелита се’ уште не се охрабрила да покаже со кого!