Горан Пандев на пакувањето од кесичките со сликички на официјалниот албум на Панини за „ЕУРО 2021“

221

Капитенот на македонската фудбалска репрезентација  Горан Пандев се најде на пакувањето од кесичките со сликички на официјалниот албум на Панини за Европското првенство ЕУРО 2021, кое заради коронапандемијата е померено од лани, за во јуни годинава.

Ова е голема чест за Пандев кого италијанскиот производител одлучи токму него да го стави. Ова е издание до душа е наменето за купувачите во Велика Британија, но нема да биде изненадување доколку Пандев биде и на изданието што ќе се најде на нашиот пазар. Напротив, дури тоа би бил и добар маркетиншки потег на Панини.