Го испрскал автомобилот со WD-40 – открил трик кој може да ви заштеди куп пари

121

Нема возач кој не го изгребал својот автомобил од некој ѕид или ограда… Често возачите при удар го гребат својот автомобил, но може и некој несовесен возач истото да го направи додека автомобилот ви е паркиран некаде, па штетата е уште поголема.

Повторното фарбање и полирање чини цело богатство, но овој Русин открил неверојатен трик кој со сигурност ќе го пробате.

Кога го изгребал својот автомобил одлучил да го испрска со WD-40 и подоцна да го избрише со влажна крпа, а кога го направил тоа нешто неверојатно се случило. Гребнатинките исчезнале!

Детално погледнете на видеото во прилог: