ГИ ПРЕДУПРЕДИЛЕ ДА НЕ ГО ПОСЕТАТ ЛАВОТ ШТО ГО ОДГЛЕДАЛЕ КАКО МАЛ – ЕВЕ ШТО СЕ СЛУЧИЛО КОГА ГО ВИДЕЛЕ ВО ДИВИНАТА (ВИДЕО)

290

Џон Рендал и Ајс Берг после одгледувањето на ова младо лавче, го пуштиле во дивата Африка.

После година дена парот се одлучил да го посетат, во дивината.

Иако постоело предупредување дека тој нема да ги препознае и дека ова е опасна идеа, тие сепак отшиле. Погледнете го моментот на препознавање:)