(Фото) Со голи гради Александра Накова отвори дуќан во Гевгелија

214

Старлетата и менекенка Александра Накова отвори бутик во Гевгелија. Таа објави неколку фотографии од отварањето,и од гостите кои дојдоа да и честитаат.

„Продолжи да редиш успеси“, се вли во една од посветите за Накова.

Таа и овој пат не помина така, туку во секси стил и со голи гради го почна бизнсот. Накова лани беше актуелна по забавите во Белград, од каде кога се врати во Скопје, беше притворена оти не отишла во изолација.