(ФОТО) Играчите на Јунајтед организирале оргии – праќале лимузини и бродови по девојки

409

Вејн Руни и уште двајца поранешни играчи на Манчестер Јунајтед своевремено организирале оргии со ескорт девојки.

Така барем тврид Хелен Вуд, поранешна проститутка која е најпозната по сексуалната врска со Руни и која неодамна ја објави автобиографијата.

Хелен тврди дека играчите на Јунајтед пред некои десет години праќале лимузини и бродови по девојки, а потоа организирале оргии во нив во текот на возењето или пловидбата.

За една од оргиите дознала и Колин, сопругата на Руни кој имал тројка со Хелен и Џени Томпсон.