Почетна Забава Фокус во меѓуножјето: Кога Антонија Шола вежба во теретана на мажите им...

Фокус во меѓуножјето: Кога Антонија Шола вежба во теретана на мажите им пропаѓа тренингот (фото)

275

Тешко кој би помислил дека хрватската пејачка Антонија Шола  е во петтата животна деценија.

Според изгледот, ретко кој би и ги дал годините на оваа атрактивна дама полна со младешка енергија.

Шола е активен корисник на социјалните мрежи, особено на Инстаграм, каде објави серија нови фотографии кои се празник за очи да посилниот пол.

Имено, таа се стегна во ултра тесна спортска облека која го оцртуваше меѓуножјето, а претпоставуваме дека на припадниците на посилниот пол кои се нашле таму во моментот, им пропаднал тренингот.