Физичка пресметка во автобус поради маска: Плукнала маж по расправија, патниците ја исфрлиле од возилото

92

Канада била згрозена од инцидент кој се случил во Ванкувер, кога една жена плукнала маж во автобус, по што тој ја исфрлил надвор.

Како што може да се види, таа не носела заштитна маска. Во позадина се слуша како некој вели: “Одвратна”.

Кога еден патник и пререкол што не носи маска, таа го плукнала.

Мажот не и останал должен, па ја турнал и таа одлетала низ вратата на тротоарот.

Полицијата го истражува случајот. Доколку се утврди нејзиниот идентитет, жената може да биде обвинета за напад.