Едно од омилените грчки летувалишта прекриено со снег: Неверојатни сцени од познатите плажи под снежна покривка

407

Студениот бран со снег не го заобиколил ни познатото грчко летувалиште.

Омиленото место за одмор на голем број на Балканци, славната Паралија, денес е прекриено со снежна покривка.

Фотографиите од оваа необична глетка биле објавени на Фејсбук страната “Sveta Srpska Zemlja Paralija”.

На нив се гледаат плажите, улиците и зградите во Паралија целосно прекриени со снег.

Местото кое во текот на сезоната е полно со туристи, сега е сосема пусто и повеќе личи на ски-центар отколку на летувалиште.