Дуа Липа го викнала Стојанче Ангелов на кафе во Лондон

603

Откако стана главна тема на Балканот со поддршката за косовската пејачка Дуа Липа за Голема Албанија“, лидерот на Достоинство продолжува со провикациите.

Стојанче Ангелов иронично на Твитер искоментира дека пејачката го „викнала“ на кафе во Лондон.