Драматично спасување: Тинејџер нурна во цевка за да извади тригодишно дете (ВИДЕО)

102

Познатиот новински сервис Раша Тудеј објави видео од необично спасување, кога романски тинејџер нурнал во цевка за да спаси 3-годишно дете.

Малечкото било заглавено во цевката, а родителите очајно барале помош од пожарникарите и мештаните.

Станува збор за поширока, веројатно канализациона цевка каде пропаднало 3-тригодишното дете, и единствен спас му било нешто поголемото момче кое демонстрираше неверојатна храброст и пожртвуваност во ова драматично спасување.

Погледнете сами: