ДЈ Панчо: Моите деца ГОРДО ќе ја пеат и научат химната на МАКЕДОНИЈА од почеток до крај

419

Да се откажеш од химната на својата татковина, да ја избришеш од учебник е исто како да им ја забраниш на првачињата да ја изучуваат македонската азбука. Јас за моите деца сум сигурен дека ќе ги научам и воспитам да ги почитуваат сите луѓе без оглед на етничка припадност но сум уште посигурен дека ГОРДО ќе ја пеат и научат химната на МАКЕДОНИЈА од почеток до крај, а за вашите не знам. Секој со своето #НА_ДНОТО_МУ_НЕМА_КРАЈ

ПС : Ве замолувам статусот да не го користите за политички цели бидејќи химната е на сите жители на МАКЕОДНИЈА без оглед за која политичка партија се определени.

Да се откажеш од химната на својата татковина, да ја избришеш од учебник е исто како да им ја забраниш на првачињата да…

Posted by Vladimir Blazev on Tuesday, September 10, 2019