(ВИДЕО)“Уловени“ на хауба: Див секс на автопат – Парот во занес, а патниците во шок

271

Водителката на една ТВ програма во Австралија ја искористила можноста да прикаже една интересна ситуација снимена со „Google View“.

Камерата на Google успела да го “улови“ овој пар додека на празниот автопат, на својот автомобил имале сексуален однос.

На почетокот камерата го прикажува само пустиот пат на кој во еден момент се наѕира паркиран автомобил.

Кога го зумирале воочиле дека станува збор за пар кој има секс на хаубата на својот автомобил.

Веруваме дека сите патници кои поминале во тој момент на автопатот останале со подзинати усти и во шок од таа сцена.

Погледнете ја снимката: