Депонија од студентите во Пелагонија, имаат ли младите основна култура?

0
313

Оваа тажна слика осамна на социјалните мрежи и отвори голема полемика за однесувањето на студентите кои живеат во студентскиот дом Пелагонија.

Во дворот на објектот се гледа огромна депонија од секакво ѓубре, хартии, кебиња, препарати за домаќинство, средства за чистење, скапано јадење итн…

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here