Денис Родман: Три пати го кршев пенисот

292

Легендарниот американски кошаркар Денис Родман, подеднакво е познат по развратниот живот надвор од паркетот, како и по успехот на паркетот, а неодамна даде интервју за еден американски медиумум, но најмалку зборуваше за кошарката и успесите на паркетот.

Ексцентричниот Родман во разговор за порталот “Висе” зборуваше за својот бурен сексуален живот, многуте партнерки, но и неверојатните несреќи во текот на сексуалните игри.
Но, најмногу внимание привлече е признанието дека во неколку наврати имал многу болен секс и дека во текот на истите се повредил.

-Три пати во животот го скршив пенисот, откри Родман.

Ова не било класично кршење, туку машкиот полов орган, како што е познато, нема коски, туку тоа била руптура на ткивото до кое доаѓа со директен удар. Но, потполно е јасно дека болката е језива.
Тој раскажа и како дошло до повредата.

-Првиот пат ми се случи во Далас. Бевме на брод, на некое езеро, сонце печеше цел ден, а алкохолот беше присутен во мојата глава. Цел дан локавме и се журкавме , а кога се стемни јас бев демолиран. Мојата тогашна девојка, која беше луда за секс и пробување нови работи ми предложи да се спуштиме под палубата и да се опуштиме. Почнавме да се сексаме , а таа цело време наредуваше: Ајде таму, спушти се доле, качи се горе, сврти се на страна, зборуваше Родман и конечно дојде до кобниот момент на вечерта.

-Јас и одогварав само “ОК”, но во еден момент таа се сети дека добра идеа би било да се залетам и да скокнам на неа, откри Денис.

-Кога виде што се случило почна да урла: “О, не мртов е. Го убив!”

Денис на оваа констатација мртов ладен и одговрил.

-Мила не си ме убила, само го скршив пенисот…

Тоа боли прв пат. Вториот пат било многу полошо.

-Пенисот ми изгледаше како “е**н морков.