Дали ќе го пронајдете парот што се разликува од останатите за помалку од 10 секунди?

59

На оваа фотографија секое момче ја запросува својата девојка, на истата има 30 парови но само еден пар од нив се разликува од останатите.

Вашата задача е да го пронајдете парот колку што е можно побрзо, а многумина го наоѓаат за помалку од 10 секунди.