БЛИЗУ 10.000.000 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ДОНЕСЕ НОВИОТ СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ

149

Најпосакуваната добивка на Видеолотарија Касинос Австрија доби уште еден нов сопственик. СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ овој пат ја израдува Крива Паланка, со сума од 9.579.495 денари. Освоен беше во неделата, на 25 јули, околу 22 часот.

Среќниот добитник посака да остане анонимен, меѓутоа ни откри неколку работи, при подигнувањето на добивката.

„Имав неколку помали добивки, меѓутоа конечно дојде оваа големата и уште не знам да си објаснам како“, вели добитникот. Можеби затоа уште е збунет и по прашањето како ќе ги потроши парите, па само одговори дека допрва ќе прави план.

СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ е најпопуларната добивка во Македонија, која ненајавено ги усреќува нашите верни играчи со суми од 8.000.000 до 12.000.000 денари. А додека го чекаме секој следен СУПЕР МИЛИОНЕР, константна доза на радост поделува МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ со добивки од 1.200.000 до 1.800.000 денари.

Играјте за забава, играјте одговорно.

 

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно