Би направиле сè за да поминат една ноќ со неа: Оваа жена ги “излудува“ сите мажи

627

Најновите анкети покажале дека мажите најмногу ги возбудува актерката Лена Хедеј, која ја глуми Серси во серијата „Игра на тронови“.

Сите оние кои ја следат серијата „Игра на тронови“, знаат која е Серси. Бестрашната владетелка ја толкува прекрасната актерка Лена Хедеј, која дефинитивно се прослави благодарение на оваа серија и која моментално е една од омилените жени на цела планета.

Иако Лена го толкува ликот кој е претерано добар и кој ќе направи сè за да остане на престолот, мажите велат дека тие се магепсани со убавината на оваа актерка и дека би направиле сè кога би можеле да поминат една ноќ со неа.

Токму тоа го покажуваат и анкетите кои се спроведени во Америка и Британија, каде мажите ја оцениле Лена Хедеј како најпредизвикувачка жена на планетата.

Токму овие фотографии го докажуваат тоа.