Без струја утре повеќе делови на Скопје

312

Без електрична енергија утре од 08:30 до 15:00 часот ќе бидат корисниците од улица „Ленинградска“ како и улица „Јосиф Јосифов Свештарот“, во општина Центар.

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, без струја утре од 09:00 до 15:30 часот ќе останат корисниците од улица „Франклин Рузвелт“ број 51 како и булевар „Партизански одреди“ број 48, во општина Карпош.

Без напон од 09:00 до 12:00 часот ќе бидта и корисниците од дел од улица „Лука Геров“, под улица 15 и под улица 17, во општина Ѓорче Петров.

Во време од 09:00 до 10:30 часот без електрична енегрија ќе бидта и корисниците од индустриската зона Ќојлија- фирмите Кондор и Беташпед, во општина Петровец.

Без струја од 07:25 до 12:00 часот ќе бидат и корисниците од улиците „Јани Лукровски“, „Ташко Караџа“, „Лазар Поп Трајков“, „Трифун Хаџијанев“ и „Христо Ботев“, во општина Гази Баба.

Од 09:20 до 14:00 часот корисниците од Бел Камен, Кучевишка бара како и Дрво метал, во општина Чучер Сандево.

Без електрична енергија од 08:40 до 13:00 часот ќе бидат и корисниците од влезот во населба Радишани, почеток на улица „Скоевска“, кај Триаголникот на улица „Скоевска“, улица 1558 како и улица „Ѓоре Ѓоревски“, во општина Бутел.

Од 10:30 до 15:30 часот без напон ќе бидат и корисниците од дел од селото Долно Соње, во општина Сопиште.

loading...