Мртва девојка пронајдена во Волково

1208

Утринава, млада девојка е пронајдена мртва во скопско Волково.

Според сѐ уште неофицијални информации, на местото на настанот во моментот има полиција.

За повеќе детали, ќе информираме подоцна…

Изминатиов период исчезнаа повеќе лица, а дел од нив беа пронајдени мртви. Јавноста во Македонија деновиве остро реагираше на овој загрижувачки тренд, а особено критика упатува до Министерството за внатрешни работи поради нерасветлување на случаите. Граѓаните не се чувствуваат безбедни, а ситуацијата веќе станува алармантна.