Бензините поскапуваат од полноќ

146

Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС95 и ЕУРОСУПЕР БС98, се зголемуваат за 1,00 денар/литар во однос на малопродажните цени утврдени минатата недела и со тоа малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС95 изнесува 67,00 ден/лит, додека малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС98 изнесува 69,00 ден/лит

Малопродажната цена на ЕУРОДИЗЕЛ (ДЕ V) не се менува, односно остануваатна  55,00 денари/литар.