БЕЉА НА СРПСКА СВАДБА: Снаата скокна на масата и целосно ја скрши (ВИДЕО)

197

Кога нè носи добра атмосфера на забави, охрабрени од уште неколку чаши, понекогаш можеме да претераме, па дури и непланирано да станеме „sвезда на вечерта“, што не е многу гордо за нас подоцна, кога ќе се сетиме што сторивме. Една вечер, токму таква ноќ имаше девојка од Србија, која во еден момент за време на свадбената веселба сакаше да игра на масата. Сепак, работите не одеа како што таа замислуваше и сакаше.

Видеото за девојчето е наводно направено на свадба во Србија, а стана хит на социјалните мрежи откако атмосферата за време на песната „Danas majko ženiš svoga sina (Денес, мајко го жениш својот син)“, ја изненади.

Имено, таа беше облечена во тесно црвено трико, прво застана на стол, а потоа скокна на масата, веројатно со намера да игра на неа. Меѓутоа, бидејќи на неа имаше чаршав, и поради тежината, наместо да се наоѓа на неa, тaa едноставно се сруши и се најде на подот на салата за венчавки. А потоа на социјалните мрежи, бидејќи целата, според неа, непријатна ситуација, некој ја снимил и објавил.