Алсат: Три нови смртни случаи од коронавирус во Македонија, вкупно 21 починат

190

Три лица ноќеска починаа од компликации предизвикани од вирусот Ковид-19, дознава Алсат.

Едниот од починатите е од Кочани, а двајца се од Тетово.

Со ова, вкупниот број на починати во земјава од коронавирусот се искачи на 21.