294 170 759 ДЕНАРИ ИМ ИСПЛАТИ ВИДЕОЛОТАРИЈА ВО ПРВАТА ПОЛОВИНА НА ИГРАЧИТЕ НА ВИДЕОЛОТАРИСКИТЕ ТЕРМИНАЛИ

353

Неверојатна сума од 294 170 795 денари е збирниот износ кој Видеолотарија Касинос Австрија им го исплати на играчите за СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ во првата половина од 2023 година.

Во првите шест месеци од 2023, односно од 01.01.23 до 31.06.2023, Видеолотарија Касинос Австрија на играчите кои се забавуваа на видеолотариските терминали, им исплати фантастична  вкупна сума од 294 170 795 денари за ВЛТ џекпот добивки.

Во првата половина од 2023, сигналот за најпосакуваната ВЛТ добивка- Супер Милионер Џекпот, го слушнале 6 среќни играчи кои заедно поделија  неверојатни  127 824 250 денари. Рекордниот добитен износ на СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот на ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА за 2023, е вреден 20 577 224 денари, а го освои  А.Н. од Струга, која посака да си купи нова куќа и стан.

Од почетокот на годината до 01.07.2023, освоени се 86 добивки Милионер Џекпот во вкупен износ од  128 871 247 денари, од кои најголемиот добитен износ  е 1 775 823, кој го освои играч од Лабуништа на 25.04.2023.

Во правата половина од 2023 се радуваа и играчите кои за добивката МИНИ ЏЕКПОТ, поделија 37 475 262 денари. Забавата на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија, продолжува.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот