1250 ЕВРА НЕТО ПЛАТА: Се бараат македонски работници во Малта

855

MM Consulting итно има потреба од: АВТО МЕХАНИЧАРИ ЗА ТЕШКИ ТОВАРНИ ВОЗИЛА ВО МАЛТА. Почетна НЕТО плата 1250 евра. Почнување со работа веднаш!

Кандидатите да го испратат своето CV на АНГЛИСКИ ЈАЗИК преку полето Аплицирај со цел на дознака Авто-механичари на следниот ЛИНК

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА ВИБЕР +356 77140026

ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ ВО ОРБИКО ГРУП

Орбико е водечки дистрибутер за голем број на квалитетни, глобално познати брендови кои се движат од производи за нега и убавина, прехрамбени и непрехрамбени производи, технички и електрични апарати, лекови, играчки, текстил, цигари, моторни масла и многу други производи. Богатиот и разновиден спектар на брендови и производи бара висок степен на флексибилност, отвореноста на постојани промени, флексибилна организација и инвестирање во развој на луѓето и во брендовите.

САКАТЕ ДА БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ГОЛЕМОТО СЕМЕЈСТВО НА ОРБИКО?

Аплицирајте на следните работни позиции: MerchandiserКомерцијалист – Shell Division.

Доколку сте заинтересирани кликнете на линковите погоре.

ГРАНИТ ВРАБОТУВА: 20 слободни позиции

ГД Гранит АД Скопје e најголемиот македонски градежен изведувач, чија основна дејност е изградбата на патишта и автопатишта, бренд кој е препознатлив и надвор од границите на Република Македонија.Компанијата има имплементирано Интегриран Систем за Управување, согласно барањата на интернационалниот стандард за квалитет ISO 9001, стандардот за заштита на животната средина ISO 14001, како и безбедноста и здравјето при работа OHSAS 18001.

ГД Гранит АД Скопје има потреба од:

Машинист на Багер – 6 извршители

Возач на Кипер – 10 извршители

Машинист на Ровокопач – 2 извршители

Ракувач со грејдер – 2 извршители