За викендот нема автобуси до Водно, нема да работи ниту Жичарницата

76

Поради одржување на ридски натпревар во автомобилизам на Водно, во сабота и недела нема да сообраќаат автобусите на линиите 25, 25А и 25Б, соопшти ЈСП Скопје.

За време на викендот нема да работи ниту Жичарницата на Водно.

loading...