ЗА ЕДНА НЕДЕЛА СКОРО 20 МИЛИОНИ ДЕНАРИ КАЈ ИГРАЧИТЕ НА ВИДЕОЛОТАРИЈА

372

 СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР  И МИНИ ЏЕКПОТ добивките придонесоа на сметките кај среќните играчи на Видеолотарија Касинос Австрија да легнат 19.667.300 денари за една недела.

Супер среќна недела е зад нас, полна со многу добивки кои овозможија кај играчите на ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА да легнат вкупно 19.667.300,00 денари.

Еден СУПЕР МИЛИОНЕР, 4 МИЛИОНЕР И 507 МИНИ ЏЕКПОТ добивки за седум дена.

Најголемата добивка оваа недела е најпосакуваната. СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТОТ вреден 11.343.368,00 денари е освоен на 08.09.2022 на видеолотариските терминали во Моцарт Чаир.

Сигналот за  МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ оваа недела алармираше за среќа дури четири пати:

МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ
ДАТУМ ЛОКАЦИЈА ИЗНОС
02.09.2022 Златна Копачка, Радишани 1.229.397,00 денари
05.09.2022 Банана Кик, Радиовце 1.721.197,00 денари
07.09.2022 Вамико Бет, Струмица 1.310.860,00 денари
10.09.2022 Моцарт, Зелен пазар 1.793.607,00 денари

 

Забавата со видеолотариските игри на среќа на Видеолотарија Касинос Австрија ја почувствуваа и други играчи кои  благодарение на МИНИ ЏЕКПОТ добивките поделија вкупно 2.268.871,00 денари.

Видеолотарија и во иднина ќе продолжи да ги радува и  раскажува среќните приказни на нашите добитници. Следете ја светлечката реклама на VLT и играјте одговорно со најдобрите!

 

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдогворно #VLTmk #VLT