За 8-ми март Ирена Спасовска ги почасти фановите со голи гради

147

Фолкерката Ирена Спасовска се одлучи на свој начин со малку еротика да ги почасти нејзините обожаватели-фанови по повод 8-ми март, денот на жената. Таа вчера на социјалната мрежа фејзбук, сподели фотографија со разголени гради на мегдан, кои и ги прекриваат две ружи..