Водителката на Тв Сонце ги насмеа сите: На сред снимање емисија во живо им одговори на мајсторите кои и реновираат по дома

109

Водителката на утринската програма на ТВ Сонце ги насмеа сите гледачи откако среде интервју одговори на повик.

„Ќе те барам, на емисија во живо сум“, одговори на повикот, а гостинката зачудено седеше и ја чекаше да заврши со повикот.