Во жирито ќе има член и од Македонија: Саша Поповиќ откри детали за новата сезона на „Ѕвездите на Гранд“

2602

Последната сезона на „Ѕвездите на Гранд“ ги руши сите рекорди, а според новите правила членовите на жирито се и ментори на кандидатите.

Односно, секој член од жирито бираа од кандидатите и во текот на целата година заедно работеа и соработуваа.

Меѓутоа, Саша Поповиќ за следната сезона најави нови промени за музичкото шоу, а во план е обидинување на сите екс југословенски држави кои имаат свои кандидати во музичкото шоу.

„Во новата сезона целото екс – југословенско жири ќе биде против жирито во студиото, а во центарот на вниманието ќе бидат кандидатите“ вели Саша Поповиќ во „Ѕвезде Гранда Специјал“:

Поповиќ не ги откри имињата на членовите на жирито од екс југословенските држави.