Во ова училиште професорите имаат секс со учениците: полицијата уапсила 34 годишна професорка по биологија за сексуален однос со средношколец!

665

34 годишната Миранда Никол којашто предавала биологија во средното училиште во Ешленд била уапсена минатиот четврток, откако беше откриено дека таа, навидум, детално едуцирала еден од студентите за женската анатомија.

Професорката била во врска со студентот Патрик Хенри, а со тој чин направила огромен криминал. Нивниот нелегален однос се случил во ноември и декември 2017 година и се повторил во мај 2018 година.

Таа добила отказ од училиштето, а во истото работела од 2006-та година. Неа сега ѝ било забрането да има контакт со некој под 18 години, освен ако малолетникот е придружуван од родител или старател. Професорката била обвинета за 4 кривични дела од страна на чуварот на училишниот имот. После апсењето, таа била ослободена со обврзница од 50.000 американски долари. Прелиминарното сослушување било закажано на 12 јули.

Инаку во ова училиште се случило најмалку еден ваков инцидент. Таа е втора учителка која што се осмелила на сексуален однос со ученик, во последните 6 месеци.