Во Лас Вегас се одржа саемот за порнографија, а познатиот јутјубер ги допираше девојките на интимните делови

540

Јутјуберот Рубен Сол е редовен посетител на саемите за порнографија. Секоја година тој снима неколку видео клипови од саемот за порнографија во Лас Вегас. Секако, не треба посебно да се истакнува дека во неговите филмови главни ѕвезди се порно глумиците.

Саемот за порнографија секоја година, почнувајќи од 1984 година се одржува во Лас Вегас во месец јануари. Покрај саемот за порнографија во Лас Вегас се одржува ицеремонијата “Порно Оскари” каде исто така главни ѕвезди се порно глумците и глумиците. 

Рубен Сол е многу познат по неговиот Јутјуб канал познат под името “Epicfive TV”, а неговите шеги и смешни постапки ги гледаат милиони луѓе ширум светот. Покрај Јутјуб каналот, тој е познат на речиси сите социјални мрежи како Инстаграм, Твитер и Фејсбук. 

Па да погледнеме во прилог како се забавуваше Рубен на овогодинешниот саем за порнографија.