Во каков однос се сега победничката на Гранд Џејла Рамовиќ и нејзината менторка Марија Шерифовиќ

140

Во јавноста се подигна огромна прашина кога Марија Шерифовиќ ја одследи од Инстаграм Џејла Рамовиќ, бидејќи како што кажа сака да им се посвети на новите кандидати на „Звездите на Гранд“.

Победничката на минатата сезона на „Звездите на Гранд“ и нејзината некогашна менторка ги демантираа новинарските настапи дека меѓу нив постои нетрпение, а сега испливаа и нови информации за сето тоа.


Како што изјави Марија, дека сака да им се посвети на новите кандидати во споменатото музичко натпреварување во кое е член од жирито со години, се испостави дека она сеуште е вклучена во кариерата на својата поранешна кандидатка Џејла.


Зборувајќи за нејзината нова песна и спот, Џејла истакна дека е горда на фактот што песната се наоѓала на листата на најслушани песни на Јутјуб во дури 6 земји, а потоа откри и дека Шерифовиќ и помогнала многу околу реализацијата на целиот проект.
„Нејзини долгогодишни соработници работеа на мојот спот, по нејзина препорака. Режисерот на спотот е сега и мој многу добар пријател„- изјави Џејла.